Изаберите ваш језик

 

Улазнице за ФЕСТ се продају на благајнама где се програми одржавају, као и онлајн путем сајта tickets.rs

  • За филмове у МТС Дворани улазнице су доступне на сајту Tickets. rs и Ticket Vision местима, (Цветни трг, Билет центар, ТЦ Ушће) као и на благајни МТС дворане сваког дана од 10 до 22.30 часа.
  • За филмове у Дворани културног центра Београда улазнице су доступне сaмо на благајнама те дворане. Благајна Дворане културног центра од ради од 16h – 21h, а у време ФЕСТ-а од 11.00h – 23h.
  • За филмове у Југословенској кинотеци (Сала Макавејев) улазнице су доступне само на благајни те дворане. Благајна у Југословенској кинотеци до 23. фебруара. ради од 10.00 до 16.00 и од 17.00 до 20.30 осим понедељком када благајна неће радити као и за време државних празника. У време фестивала радно време благајне Југословенске кинотеке је од 10.00 до 21.00.
  • За филмове у Дому омладине улазнице су доступне на сајту еfinity.rs, мобилној апликацији Еfinity као и на благајнама: Штарк Арене, ТЦ Рајићева I спрат, благајни ДОБ-а сваког дана од 10h – 22h осим недеље. На државни празник, 15. фебруара радиће само благајна у ТЦ Рајићева, а у време ФЕСТ-а благајна ради и недељом.
  • За филмове у биоскопима Cineplexx Ушће и Cineplexx Галерија улазнице се могу набавити преко Cineplexx мобилне апликације, сајта cineplexx.rs и на благајнама Cineplexx биоскопа од 15 до 23 часа. Улазнице за Cineplexx се могу купити и ван радног времена на киосцима испред биоскопа.