Изаберите ваш језик

 

Нов термин и локација: 30.07.2023. у Ботаничкој башти "Јевремовац"

 

Концерт познате француске групе Нувел ваг (Nouvelle Vague) помера се на нови термин и мења локацију, биће одржан 30. јула у Ботаничкој башти "Јевремовац" (уместо првобитно најављеног 22. јуна на Калемегданској тврђави).

Улазнице за концерт на Калемегдану важе и за концерт 30. јула у Ботаничкој башти, а уколико неко жели, може вратити карту на месту на коме је улазница купљена.

Улазнице за концерт Nouvelle Vague могу се набавити на Ticket Vision продајним местима и онлајн на tickets.rs

 

Nouvelle Vague је унапредио појам "cover" бенда и почео да одушевљава публику која готово заборавља оригиналне верзије када чује њихов звук. Са неколико студијских албума и опсежним глобалним турнејама под својим именом, Nouvelle Vague је прославио 19. годишњицу, уз паузу од неколико година због ситуације у свету. Прва два албума групе, Nouvelle Vague (2004) и Bande A Part (2006), дефинисала су њихов јединствени звук са Bossa верзијама New Wave Classics-a. Њихов трећи албум NV3 (2009) садржао је сарадњу са Мартином Гором из Depeche Mode, Ianom McCullochom из Echo and the Bunnimen, Terri Hall из The Specials и Barrijem Adamsonom.

Каснији хваљени албуми објављени су 2010, 2016. и 2019. године, а бенд је наступао пред одушевљеном публиком широм света током своје 19-годишње каријере. У 2018. продукција Nouvelle Vague-а открила је да се бенд враћа својим коренима: акустична гитара, неколико клавијатура, мало амбијента и две певачице (Mélanie Pain, Elodie Frégé i/ili Phoebe Killdeer). Са недавном смрћу оснивача Оливијеа Либоа, постава бенда је поново преуређена.

 

Nouvelle Vague наступају 30. јула у Ботаничкој башти "Јевремовац" од 20.30.