Вести

Манифестација „Cloud Ada” у наредна два викенда на Ади Циганлији

 

Kонференција за медије поводом представљања програма и формата манифестације Cloud Ada” одржана је у уторак, 7. септембра у Скупштини града Београда. Ове године је концепт догађаја  у потпуности прилагођен епидемиолошкој ситуацији, у форми бара на отвореном. Cloud Ada” се одржава на трибинама код судијског торња на Ади Циганлији,, а током два викенда наступиће највећа имена домаће рок и поп сцене. Програм од 11. до 13. септембра посвећен је Beer festu, док је викенд од 18. до 20. резервисан за извођаче Мusic Wеека.

Заменик градоначелника Горан Весић је појаснио да ће се у оквиру манифестације првог викенда одржати „Beer fest bar”, а другог „Music week bar”, с обзиром на то да су исти традиционални фестивали били отказани ове године услед пандемије вируса корона.
– Због тренутне ситуације Град Београд је остао без традиционалних фестивала. Будући да се епидемиолошка ситуација поправља, донели смо одлуку да почнемо са организацијом оваквих и сличних догађаја у форми бара, уз заштиту свих посетилаца – навео је Весић, уз подсећање да су недавно почела са радом и београдска позоришта и биоскопи.

Директор ЦЕБЕФ-а, Дамир Хандановић, рекао је да је у техничком смислу све припремљено на високом нивоу и додао да ће посетиоци моћи да уживају у врхунском догађају. Изјавио је и да му је веома драго што ће након онлајн преноса концерата у претходном периоду, сада бити могуће организовати догађај уз присуство публике, уз поштовање превентивних мера. Он је истакао да се CEBEF, без обзира на тренутну ситуацију са вирусом корона, увелико припрема за организацију Београдске зиме и Феста.

Представник Sky music-а Миленко Шкарић је истакао да манифестација Cloud Ada има сибмоличан значај повратка оваквих и сличних догађаја, и додао да ће Ада Циганлија, као прелепа дестинација, добити нови живот.

Улаз на догађај је слободан уз једну конзумацију, број столова и места је ограничен, уз обавезну прописану дистанцу између столова и места за седење. Организатори су ЦЕБЕФ и Skymusic уз подрку Града Београда

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Светогорска бб
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2020 | CEBEF. All Rights Reserved.