Вести

FUTURE PARK

Највећи забавни "Cyber-Park" у Европи ове године одржаће се у оквиру Београдске зиме у хали 4 Београдског сајма од 15. до 24. децембра.
Сви пасионирани љубитељи нових технологија, они који воле да уче кроз игру, позитивни радозналци који уживају у чарима савременог доба, увек за корак испред свог времена, сви они који желе да закораче у будућност – имаће ове зиме прилику да се придруже технолошкој револуцији и искусе виртуелну реалност.
Футуре Парк пружиће посетиоцима јединствену шансу да виде и науче нове ствари, да навијају за интернационалне тимове на гејминг турниру, да искусе "3D experience" активације, али и да се забаве уз разноврсне музичке и позоришне програме.
Гости Футуре Парка биће "YouTube" звезде које већ имају милионе фанова, чији су "YouTube" снимци прегледани преко 600 милиона пута, а које јавност нестрпљиво очекује да боље упозна. Овај догађај пружиће многима шансу и да се повежу са ИТ индустријом, њеним изазовима и великим пројектима који тек долазе у Србију.
Листа "All star" учесника је састављена: Муђа и Ћале, звезде "YouTube" чији прегледи прелазе милионе, одлична забава очекује вас уз "Full Burazere" као и "SerbianGamesBL" заједно са "Yaserstainom" и наравно Стубери. Део "Cyber-Park"-а биће и популарне блогерке попут Марије Жежељ, Јане Дачовић и Нађе Станојевић.
Музичке звезде својим наступима показаће због чега се данима чека у реду за карте за њихове концерте И шта је музика будућности.
8 интернационалних тимова такмичиће се на гејминг турниру "Winner of Futurе. Групе ће бити састављене од 4 тима, са системом играња ГСЛ. Сви мечеви ће бити стримовани на ”Twitch” платформи уз студијску продукцију.
Ова манифестација почеће 15. децембра мјузиклом „Тесла и битка на магнетном пољу“ од 10ч, а свечано отварање фестивала са "YouTube" и "Gaming" звездама биће одржано у 15ч. Након представљања учесника и програма уследиће ”Air soft” такмичење познатих против новинара, караоке ”showdown”, као и музички наступи Саре Јовановић, Невене Божовић и других.

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Косовска 51
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2022 | CEBEF. All Rights Reserved.