Вести

Цебеф се представио на међународном сајму туризма Hungexpo травел

 

Цебеф се представио на међународном сајму туризма Hungexpo травел

 

Центар београдских фестивала (ЦЕБЕФ) учествовао је у оквиру штанда Привредне коморе Србиије на међународном сајму туризма "Hungexpo travel", који се одржао је одржан од 27. фебруара до 1. марта 2020. године у Будимпешти.

 

Штанд Привредне коморе Војводине, позициониран у оквиру највеће, А хале сајма, окупио је више од 20 излагача из Београда и Војводине који су представили капацитете наше земље у области туризма, културе и гастрономије, са Дунавом као заједничким именитељем. Ово представљање имало је подршку Покрајинске владе Војводине, односно Покрајинског секретаријата за привреду и туризам.

 

Циљ представљања на овом изузетно важном међународном окупљању је имао повећање видљивости и конкурентности Србије на европском нивоу.
Цебеф је препознао растућу потребу и мотивисаност туриста за културом те је представио своје активности и најважније догађаје који предстоје у наредном периоду. Очекује се да ће културна искуства у наредним деценијама имати пресудни значај на туристичке навике и праксу.

 

Делегација из Србије имала је организовано представљање туристичке понуде значајном броју новинара као и медијских агенција 28. фебруара 2020. Такође на окупљању са новинарима наступ тамбурашког састава 'Од Баха до севдаха' изазвао је велику пажњу. Истога дана, делегација је била на пријему који је организовала Амбасада Републике Србије у Мађарској, у присуству Њ. Е. Амбасадора Ивана Тодорова и високих званичника Амбасаде као и великог броја гостију и медија из Мађарске.

 

Представници ЦЕБЕФ-а су током сајма Хунгеџпо травел остварили значајне контакте са привредницима из Србије и Војводине, као и са представницима сектора за туризам Града Будимпеште.

 

logo cir siv

ЦЕБЕФ припрема и реализује филмске, музичке и мултимедијалне амбијенталне фестивале са вишедеценијском традицијом

Оснивач

grb bg cir

Контакт

Адреса:
Косовска 51
11000 Београд
Србија
Телефон: +381 11 4039182
Email : info@cebef.rs

Copyright © 2022 | CEBEF. All Rights Reserved.